Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Μια εβδομάδα πολιτισμού στη Σάμο για τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ). Μη χάσετε τις δράσεις που θα υλοποιηθούν στο νησί μας.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου υποδέχεται η Σάμος τη μεγάλη αποστολή χορευτών και μουσικών του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ), μια πρωτοβουλία του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την οποία στηρίζουν φορείς του νησιού, ο Δήμος Σάμου, πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και επαγγελματίες.

Για έξι ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγήσουμε τους φιλοξενούμενους στα υπέροχα αξιοθέατα του νησιού μας, σε μουσεία (Λαογραφικά, αρχαιολογικά, οίνου κ.α.) και τις καταγάλανες παραλίες μας, με σκοπό να γνωρίσουν τις ομορφιές και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) θα δώσει μία μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση την Τρίτη 12/7 στο Πυθαγόρειο και δύο μικρότερες σε Ηραίον και Χώρα.

Κάθε βράδυ, θα στηθούν γλέντια ανοιχτά σε όλο τον κόσμο με σκοπό να ζήσουμε όλοι μας υπέροχες στιγμές χορού και παράδοσης.

Πολύ σύντομα για όλα τα παραπάνω θα εκδοθεί δελτίο τύπου από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με το αναλυτικό πρόγραμμα και όλες τις δράσεις που θα λάβουν μέρος.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στην υποδοχή των επισκεπτών μας από τη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθεια να δείξουμε για μία ακόμη φορά την άψογη σαμιώτικη φιλοξενία.

Θα ήθελα εκ των προτέρων να ευχαριστήσω θερμά όσους ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν εθελοντικά στη διεκπεραίωση εκδηλώσεων, αλλά και όσους έχουν σκοπό να παρευρεθούν στις παραστάσεις και τις δράσεις που θα υλοποιηθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.