Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις στιγμές που ζήσαμε «στου Χορού τα βήματα»

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες μου από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας «ΕΙΡΗΝΗ», για τις υπέροχες στιγμές που χάρισαν στο κατάμεστο από κοινό Αρχαίο Θέατρο Πυθαγορείου, στη 1η Συνάντηση Χορευτικών Ομίλων στη Σάμο. 

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί με μεράκι και ήθος παρουσίασαν χορούς της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων, αναδεικνύοντας τον πλούτο της μουσικοχορευτικής παράδοσης του τόπου μας. 

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και θερμά συγχαρητήρια και στην ορχήστρα μας, που μάγεψε χθες το βράδυ το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια μας. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ!!! 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Χωρίς τη στήριξη τους δε θα είχαμε ζήσει όλοι εμείς αυτή τη μεγαλειώδη βραδιά παράδοσης!! 

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Σάμου που πίστεψε στην παράσταση καθώς και το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Χώρας που ήταν εκεί για να νοιώθουμε σιγουριά!! 

Θερμά συγχαρητήρια στον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης ΧΟΘ, τους χορευτές, τους μουσικούς και τους δασκάλους του που μας χάρισαν υπέροχες στιγμές με ήχους και χορούς από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Θράκη. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους παρευρέθηκαν στην παράσταση, τονίζοντας για μία ακόμη φορά τη μεγάλη μου χαρά για το γεγονός ότι παρακολούθησαν την εκδήλωση δεκάδες χορευτές και μέλη διοικητικών συμβουλίων πολιτιστικών συλλόγων και χορευτικών ομάδων της Σάμου. 

Το πιστεύω πως «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά» για την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας. Πιστεύω να χαρήκατε και όλοι εσείς όσο και εμείς τη χθεσινή μας παράσταση «στου Χορού τα βήματα» και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο με σκοπό η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι να είναι μια μεγάλη κοιτίδα πολιτισμού στο Αιγαίο. 

Σας ευχαριστώ όλους..


Υ.Γ. Θα ακολουθήσουν αναλυτικά αφιερώματα με ευχαριστίες, πληροφορίες και πολλές φωτογραφίες από αυτή τη μοναδική παράσταση.

Υ.Γ. Ευχαριστώ την Κατερίνα Ελευθερόγλου για την υπέροχη φωτογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.