Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

3ήμερη εκδρομή στους Φούρνους με ΜΟΝΟ 60 ευρώ και συμμετοχή στη ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΛΙΟΥ

Για μία ακόμη χρονιά ετοιμάζεται Σαμιώτικη αποστολή στους Φούρνους σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Φούρνων και συμμετοχή στη ‘Γιορτή Μελιού’.

Την εκδρομή διοργανώνουν ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας – Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ» και μπορεί να συμμετάσχει όποιος το επιθυμεί, με ΜΟΝΟ 60 ΕΥΡΩ για τρεις ημέρες.

Στους Φούρνους θα ταξιδέψει και χορευτική ομάδα που θα παρουσιάσει Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στη ‘Γιορτή Μελιού’.

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ που ακολουθεί:


Δελτίο Τύπου ΧΟΡ.Ο.Σ

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας – Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ» διοργανώνουν 3ήμερη εκδρομή στους Φούρνους, Παρασκευή 22 με Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, με το Καταμαράν Dodekanisos Pride και σκοπό τη συμμετοχή στη ‘Γιορτή Μελιού’ το Σάββατο 23/7 του Συλλόγου Επιχειρηματιών Φούρνων.

Στην εκδρομή μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί στην απίστευτη τιμή 60 ευρώ το άτομο. Η τιμή περιλαμβάνει εισιτήρια με το καταμαράν & διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για δύο βράδια.


Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 22/7 στις 08:30 από το Πυθαγόρειο με επιστροφή την Κυριακή 24/7 στις 18:30 και πάλι στο Πυθαγόρειο.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται τηλεφωνικά στην πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας κυρία Ζωή Τσερέ, στο τηλέφωνο 6979437949 κατά τις ώρες 10:00 με 12:00 & 19:00 με 21:00.


Η εκδρομή υλοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Επιχειρηματιών Φούρνων και τη συνεργασία με το τουριστικό πρακτορείο των Φούρνων ‘Fournoi Travel’.

Αιτήσεις συμμετοχής θα λαμβάνονται μέχρι να συμπληρωθεί ο διαθέσιμος αριθμός φιλοξενούμενων στο νησί των Φούρνων.

Μη χάσετε την ευκαιρία για ένα 3ήμερο διασκέδασης, χαλάρωσης και ξεκούρασης στο γειτονικό μας νησί, σε προνομιακή τιμή.

Εκ του Δ/Σ

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.