Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου σε χορούς από τον ορεινό κ’ τον πεδινό όγκο της Πέλλας

Με μια μικρή χρονική καθυστέρηση σας παρουσιάζουμε στιγμιότυπα από τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου σε χορούς από τον ορεινό κ’ τον πεδινό όγκο της Πέλλας.

Η Έλλη Θεοδώρου μας έκανε να αγαπήσουμε τους χορούς της Πέλλας, γ’ αυτό και στοχεύουμε σε μία συνεχή συνεργασία που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες στιγμές!!!


Διαβάστε όλες τις πληροφορίες από τη διοργάνωση όπως τις καταγράφει το Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με θέμα «Χοροί από τον ορεινό και τον πεδινό όγκο της Πέλλας» και εισηγήτρια την κ. Έλλη Θεοδώρου.



Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα του ΧΟΡ.Ο.Σ στη ‘Samos Marina’ Πυθαγορείου και η κ. Θεοδώρου παρουσίασε χορούς της Πέλλας καθώς και στοιχεία για τα έθιμα, τις ενδυμασίες και το τοπικό γλωσσικό ιδίωμα της περιοχής.

Η Έλλη Θεοδώρου με την εισήγηση της ‘μάγεψε’ τους χορευτές του Ομίλου μας, του Λυκείου Ελληνίδων Σάμου, των Συλλόγων Χώρας, Μαραθοκάμπου, Κουμαιΐκων αλλά και πλήθος άλλων χορευτών.




 Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά την κα Έλλη Θεοδώρου για την εισήγηση της καθώς και όλους όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο, και εύχεται σε όλους μια υπέροχη νέα χορευτική χρονιά για την περίοδο 2017-2018.
  
Εκ του Δ.Σ.

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.