Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Μια ‘μαγική’ εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας ‘ΕΙΡΗΝΗ’ υλοποιήθηκε την Παρασκευή 16/12/2016 με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ & του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων ‘Ίμβρασσος’

Μία ‘μαγική’ διοργάνωση υλοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας – Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ», την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, στη Χώρα στην οποία συμμετείχαν ο Χορευτικός Όμιλος – ΧΟΡ.Ο.Σ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύλων ‘Ίμβρασσος’. 

Τα ‘Μαγικά Χριστούγεννα στη Χώρα’ έδωσαν χρώμα, ήχο και Χριστουγεννιάτικη διάθεση σε όλους μας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.



Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σχετικά με τη συμμετοχή αυτή:

Δελτίο Τύπου Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε στην εκδήλωση ‘Μαγικά Χριστούγεννα στη Χώρα’ που διοργανώθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Χώρας - Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ».

Χορευτική ομάδα του ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε στο γλέντι μαζί με χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας «ΕΙΡΗΝΗ» και του Πολιτιστικού  Συλλόγου Μύλων ‘Ίμβρασσος’.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας «ΕΙΡΗΝΗ» για την πρόσκληση, συγχαίρει τους χορευτές που συμμετείχαν και εύχεται σε όλους ‘Καλές Γιορτές’ και ένα δημιουργικό νέο έτος.

Εκ του Δ.Σ.


του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.