Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Τον Μάρτιο του 2017 το «Μαυρογένειο» ΕΠΑ.Λ Σάμου, το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Βαθέος και το ΕΠΑ.Λ Καρλοβασίων θα ταξιδέψουν στο Cheshire της Αγγλίας με τις ειδικότητες Μηχανολογίας, Πληροφορικής και Οχημάτων

Με μια σύμπραξη των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ) Σάμου με το ΕΠΑ.Λ Ωροπού μαθητές και εκπαιδευτικοί θα ταξιδέψουν στην πόλη Cheshire της Αγγλίας που βρίσκεται μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ.

Δεκατρείς (13) μαθητές από το «Μαυρογένειο» ΕΠΑ.Λ Σάμου, πέντε (05) από το ΕΠΑ.Λ Καρλοβασίων και δύο (02) από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Βαθέος με συνοδεία της εκπαιδευτικού Μηχανολογίας κα Σουρτζή Παναγιώτα από το «Μαυρογένειο» ΕΠΑ.Λ Σάμου και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Ταμπαχανιώτη Δημήτρη για τα άλλα σχολεία, θα ταξιδέψουν στο Cheshire τον Μάρτιο του 2017 για 15 μέρες (4-19/3) όπου θα παρακολουθήσουν μαθήματα στο South Cheshire College (ιστοσελίδα: http://www.scc.ac.uk/).


Εκτός από τα μαθήματα που θα γίνονται μέσα στο κολέγιο θα υπάρχει για την ειδικότητα των οχημάτων και πρακτική άσκηση στο εργοστάσιο της Bendley (ιστοσελίδα: https://www.bentleymotors.com/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.