Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Με περίπατο, αγώνες δρόμου και χορούς γιόρτασε το 2ο Γυμνάσιο Σάμου τη Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού. Επίσκεψη και στην Ιερά Μονή της Αγίας Ζώνης

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού.

Το 2ο Γυμνάσιο Σάμου επέλεξε τη μέρα αυτή να κάνει περίπατο στην περιοχή της Βλαμαρής, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, όπως περπάτημα σε μονοπάτια της περιοχής, αγώνες δρόμου και εργαστήρι ελληνικών παραδοσιακών χορών.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίας Ζώνης Βλαμαρής, Αρχιμ. Αμφιλόχιο Φλεβάρη για τη θερμή υποδοχή και το κέρασμα στη Μονή, ενώ με πολύ ενδιαφέρον ακούσαμε όλοι μας να μας διηγείται την ιστορία του Μοναστηριού.

Ευχαριστώ τους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στο Εργαστήρι Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, στο οποίο χορέψαμε χορούς από τη Σάμο, την Ικαρία & τους Φούρνους καθώς και χορούς απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει και σε όλους όσους συμμετείχαν στον περίπατο και τους αγώνες δρόμου.


Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε και άλλες δράσεις του σχολείου μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.