Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αφιέρωμα Αναγνωστών – Η μαγεία του Σαμιώτικου ουρανού μέσα από φωτογραφίες

Και νέα στήλη στο makissamos blog!!!

Και εκεί που δεν το περιμένεις, λαμβάνεις τις υπέροχες φωτογραφίες που θα απολαύσετε σε αυτό το άρθρο. Και πώς να μην αναδείξεις το έργο ενός μαθητή λυκείου, ο οποίος μέσα από τον φωτογραφικό του φακό αναδεικνύει τα υπέροχα χρώματα του σαμιώτικου ουρανού.

Στο «Αφιέρωμα Αναγνωστών» αυτού του ιστολογίου είναι καλοδεχούμενο κάθε υλικό που θέλετε να αναδείξουμε για τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας.


Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, απολαύστε τις φωτογραφίες αυτές που θα σας ταξιδέψουν σε μία άλλη διάσταση. Όσοι ζείτε στη Σάμο κοιτάξτε επίσης ψηλά!! Οι φίλοι μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, βάλτε στόχο ζωής να επισκεφτείτε τη Σάμο μας και να ζήσετε και εσείς τη μαγεία του σαμιώτικου ουρανού.



Ο Χρήστος Σάββας, που τον ευχαριστώ θερμά για την παραχώρηση των φωτογραφιών σχολιάζει: 

«Είναι απίστευτο στις μέρες μας να αντικρίζεις αυτήν την ομορφιά της φύσης και να ξέρεις πως κυκλοφορούν ανάμεσα μας άνθρωποι οι οποίοι με την κακή περιβαλλοντική συμπεριφορά τους συνεχώς την καταστρέφουν. Η Ηρεμία που σου προσφέρει ένα τέτοιο τοπίο, κοιτάζοντας τον σαμιώτικο ουρανό, είναι απίστευτη και μοναδική. Εκατοντάδες αποχρώσεις χρωμάτων μπροστά στα μάτια σου, στο απέραντο Ελληνικό μεγαλείο».




Φωτογραφίες: Χρήστος Σάββας


Κάντε ΚΛΙΚ στο ‘Διαβάστε περισσότερα’ ακριβώς από κάτω και δείτε περισσότερες φωτογραφίες!!!



Φωτογραφίες: Χρήστος Σάββας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.