Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η επίσκεψη του project δημοσιογραφίας του Μαυρογένειου ΕΠΑ.Λ Σάμου στη Σαμιακή Τηλεόραση (ΣΑΤ)

Διαβάστε το αναλυτικό Δελτίο Τύπου του «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου σχετικά με την επίσκεψη μας στη Σαμιακή Τηλεόραση (ΣΑΤ). Το κείμενο τα λέει όλα.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου για μια ακόμη φορά τόσο στο επιτελείο του ΣΑΤ όσο και στους μαθητές για την υπέροχη αυτή επίσκεψη.


Δελτίο Τύπου «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου:

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, οι μαθητές της Α’ τάξης του «Μαυρογένειου» Επαγγελματικού Λυκείου Σάμου που συμμετέχουν στο μάθημα ‘Ερευνητική Εργασία – Project Δημοσιογραφίας’ πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στη Σαμιακή Τηλεόραση (ΣΑΤ).  

Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν γνωρίζοντας τον κόσμο της τηλεόρασης. Επισκέφθηκαν τα στούντιο του ΣΑΤ, όπου οι δημοσιογράφοι Βιολέτα Τριπόδη και Ιπποκράτης Χατζημανόλης τους ξενάγησαν στα στούντιο του δελτίου ειδήσεων και του μοντάζ, ενώ με πολύ μεγάλη προθυμία απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των μαθητών σχετικά με τη λειτουργία ενός περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού, αλλά και το επάγγελμα του δημοσιογράφου.


Στη συνέχεια τόσο οι μαθητές όσο και ο συντονιστής εκπαιδευτικός Ευθύμιος Ευαγγέλου συμμετείχαν στη μαγνητοσκόπηση ρεπορτάζ σχετικά με την επίσκεψη τους στο κανάλι, το οποίο προβλήθηκε από τη Σαμιακή Τηλεόραση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Παρασκευής 11/3/2016.
Οι μαθητές και ο κ. Ευαγγέλου ευχαριστούν θερμά το επιτελείο της Σαμιακής Τηλεόρασης για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που αφιέρωσαν, ώστε η ομάδα να δει από κοντά ένα τηλεοπτικό κανάλι και να μάθει στοιχεία για τη λειτουργία του.


Οι πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι μαθητές θα αποτελέσουν υλικό για την εργασία που εκπονούν στο δεύτερο τετράμηνο για το μάθημα ‘ερευνητική εργασία – project’ με θέμα το Ραδιόφωνο, την Ηχοληψία και τη Δημοσιογραφία.


Σύντομα θα ακολουθήσουν διδακτικές επισκέψεις και σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.