Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Παρακολουθήστε το 1ο μέρος από το ντοκιμαντέρ του Βασίλη Κατερινόπουλου ‘Η Σάμος του Πυθαγόρα και της αμπέλου’ στο οποίο συμμετείχαμε με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Σε κανάλι στο youtube έχει αναρτηθεί από τον σκηνοθέτη κ. Βασίλη Κατερινόπουλο το ντοκιμαντέρ ‘Η Σάμος του Πυθαγόρα και της αμπέλου’ το οποίο μεταφέρει τον θεατή στη Σάμο και τον ξεναγεί στην ιστορία, τον πολιτισμό αλλά και στην απλότητα των καθημερινών κατοίκων που οι ασχολίες τους είναι η καλλιέργεια της αμπέλου η παραγωγή κρασιού και η συλλογική δουλειά μέσα από την Ένωση των συνεταιρισμών του νησιού, ακτές παραλίες και ενδιαφέροντα καλύπτουν την προσπάθεια αυτή που θα συμμετέχει σε φεστιβάλ ντοκιμαντέρ της Ευρώπης το 2016.

Είχαμε την μεγάλη τύχη να συμμετάσχουμε στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της δημοσιογράφου Μαργαρίτας Ικαρίου, παρουσιάζοντας χορούς της Σάμου, καθώς και τη δραματοποίηση του τρύγου σε αμπελώνες πλάι στην αρχαία Κολώνα της Θεάς Ήρας.

Απολαύστε λοιπόν το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ, στο οποίοι ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία στα διεθνή φεστιβάλ στα οποία θα συμμετέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.