Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Πρόταση για τους φίλους στη Θεσσαλονίκη – 3ήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ΧΟΘ στην Καλαμαριά 11 με 13/6/2015

Μία ενδιαφέρουσα πρόταση για όλους όσους κατοικούν ή βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, είναι οι 3ήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ΧΟΘ, στην Καλαμαριά.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει και χορούς από τη Σάμο.


Διαβάστε το κείμενο πρόσκλησης του ΧΟΘ:

Άλλη μία δημιουργική χρονιά για τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης φτάνει στο τέλος της. Μία χρονιά γεμάτη χορό, τραγούδια, γλέντια και πολλά χαμόγελα. Με αυτόν τον τρόπο επιλέγει ο Χ.Ο.Θ. να αποχαιρετήσει όλους εσάς για το καλοκαίρι και να ανανεώσει το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. 

Οι καθιερωμένες τριήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου έχουν γίνει πλέον θεσμός για όλη την Καλαμαριά. Από τις 11 μέχρι και τις 13 Ιουνίου τα τμήματα του ομίλου θα παρουσιάσουν στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού μπροστά από το Δημαρχείο Καλαμαριάς την δουλειά που έχουν κάνει από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα σε μία εκδήλωση με τίτλο «Από της καρδιάς τα φύλλα». 

Ένας τίτλος που αγκαλιάζει και τις τρεις μέρες των εκδηλώσεων. Η προσφορά, η αγάπη και η φιλία είναι βασικές αρχές που προάγει ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και φέτος θα τις μεταφέρει πάνω στην σκηνή με εσάς θεατές και συνοδοιπόρους. Ελπίζουμε να είστε όλοι εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.