Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο Χαιρετισμός του Δημάρχου Σάμου στην εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) της Καλαμαριάς στις 13/6/2015

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επιστολή του Δημάρχου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου από την παρουσιάστρια της εκδήλωσης του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) στην Καλαμαριά, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, λίγο πριν παρουσιαστούν οι παραδοσιακοί χοροί της Σάμου.


Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια εκ μέρους των διοργανωτών, τον Δήμαρχο Σάμου για τον χαιρετισμό που απέστειλε.

Να σημειωθεί ότι ο χαιρετισμός του Δημάρχου Σάμου ήταν μια πρόταση του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, στην οποία ο κύριος Αγγελόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα.



Διαβάστε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Σάμου κ. Αγγελόπουλου:

Αγαπητέ πρόεδρε,

Ιδιαίτερα με αγγίζει και με χαροποιεί το γεγονός, ότι το τριήμερο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ομίλου σας, αυτός ο εορταστικός θεσμός που έχετε καθιερώσει στην Καλαμαριά, θα κλείσει με χορούς από τη Σάμο. Η παράδοση της Βόρειας Ελλάδας με την παράδοση του Βόρειου Αιγαίοι θα σμίξουν στα ίδιο φυλλομέτρημα καρδιάς!

Θέλω πραγματικά να συγχαρώ τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης για την προσφορά του στον πολιτισμό, για τη δημιουργικότητά του, για τη χαρά της ζωής που αποπνέει. Σας εύχομαι να είστε πάντα τόσο ζωντανοί και εμπνευσμένοι—να μη στερηθείτε (και μας στερήσετε) ποτέ το κέφι σας για χορό, τραγούδι, γλέντι.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Ο Δήμαρχος Σάμου

Μιχάλης Αγγελόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.