Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ευχαριστώ τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) για τη θερμή υποδοχή που μου επιφύλαξε, αλλά και για την επιλογή του να εντάξει τους σαμιώτικους χορούς σε παράσταση του στην Καλαμαριά στις 13/6/2015

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σχετικά με τη συνεργασία που έγινε με τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ), με σκοπό οι σαμιώτικοι χοροί να παρουσιαστούν σε μεγάλη παράσταση του ΧΟΘ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης:


 Δελτίο Τύπου Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον αντιπρόεδρο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ και εκπαιδευτικό Ευθύμιο Ευαγγέλου, περισσότεροι από πενήντα χορευτές και ο χοροδιδάσκαλος του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ) κ. Σάκης Παληογιάννης, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.


Ο σαμιώτης εκπαιδευτικός είχε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκληση του κ. Παληογιάννη και να παρευρεθεί σε μία από τις πρόβες του τμήματος παραστάσεων του ΧΟΘ, όπου για περισσότερες από δυόμιση ώρες πραγματοποίησε μια ολοκληρωμένη εισήγηση για τους σαμιώτικους χορούς.



Στην εισήγηση παρουσιάστηκαν χοροί όπως ο ‘Πλατανιώτικος, ο ‘Νυφιάτικος’, η Σούστα Σάμου, ο ‘Καραβάς’ και άλλοι, με σκοπό το τμήμα παραστάσεων του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης να τους παρουσιάσει το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, τελευταία ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων με τις τελικές παραστάσεις του ΧΟΘ.  


Η συνεργασία αυτή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ με τον Χορευτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΧΟΘ), αποτελεί την αφετηρία για τη συνεργασία του ΧΟΡ.Ο.Σ με Χορευτικούς Ομίλους σε όλη την Ελλάδα,  ενώ παράλληλα θεωρείται πολύ σημαντικό το γεγονός ένας καταξιωμένος Χορευτικός Όμιλος, όπως ο ΧΟΘ, να έχει επιλέξει να παρουσιάσει τους σαμιώτικους χορούς, σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση της Θεσσαλονίκης.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο ΧΟΘ έχει παράρτημα στο Graz της Αυστρίας, που σημαίνει ότι οι Σαμιώτικοι χοροί θα ταξιδέψουν για μία ακόμη φορά στην Ευρώπη.


Το Δ/Σ του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τον κ. Παληογιάννη για την επιλογή ως εισηγητή του αντιπροέδρου του Ομίλου μας, καθώς και για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν στη Θεσσαλονίκη.

Συγχαίρει επίσης τον κ. Ευαγγέλου για την επιλογή του να ταξιδέψει εθελοντικά ως τη συμπρωτεύουσα, με σκοπό να προβάλει για μία ακόμη φορά τη Σαμιώτικη παράδοση και τους χορούς μας.


Τέλος, εύχεται καλή επιτυχία στις παραστάσεις του ΧΟΘ, Πέμπτη 11 με Σάββατο 13 Ιουνίου 2015, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού της Καλαμαριάς.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Φίλιππος Πυργιώτης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.