Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ολοκληρώθηκε ο 1ος Σαμιακός Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου

Δείτε το δελτίο τύπου του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου «Μέλισσος» καθώς και ενδεικτικές φωτογραφίες από τα σκίτσα:


Δελτίο Τύπου
Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ενημερώνει μέσω του Τύπου ότι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο «1ος Σαμιακός Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου» για μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 30 μαθητές και μαθήτριες από διάφορα σχολεία του Νησιού και χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες: μικροί (μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών) και μεγάλοι (μαθητές γυμνασίων και λυκείων).
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα σχολεία του Νησιού όπου υλοποιείται σχολικό σκακιστικό πρόγραμμα (1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου με υπεύθυνο τον κ. Παναγιώτου και «Μαυρογένειο» ΕΠΑΛ Σάμου με υπεύθυνο τον κ. Τσεσμελή) υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μαθητών.


Τα έργα των μικρών μαθητών που στο σύνολό τους χαρακτηρίζονται από ομορφιά και πρωτοτυπία κρίθηκαν από επιτροπή καθηγητών του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Στην πρώτη κατηγορία ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση οι:
·      Άγγελος Γιοβάνης του Νηπιαγωγείου Καρλοβάσου
·      Μαθιός Νίκος του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος
·      Η ομάδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου
Στην δεύτερη κατηγορία νικήτρια αναδείχτηκε η μαθήτρια Στροπωνιάτη Έλενα του Γυμνασίου Καρλοβάσου.
Στους νικητές απονεμήθηκαν σετ ζωγραφικής για να συνεχίζουν να ζωγραφίζουν  (όχι μόνο σκακιστικά σκίτσα!) και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.



Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό στέλνοντας τα πανέμορφα σκίτσα τους και ευχόμαστε να τους δούμε ξανά στο επόμενο σκακιστικό δρώμενο!

Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσολομύτης

Ο Γραμματέςας Νίκος Ροκοπάνος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.