Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Μεγάλη επιτυχία της 1ης Χορευτικής Συνάντησης Συλλόγων Σάμου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η 1η Χορευτική Συνάντηση Συλλόγων Σάμου που διοργανώθηκε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου, σε συνεργασία οκτώ (08) συλλόγων της Σάμου.


Οκτώ χορευτικές ομάδες παρουσίασαν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, σε μια υπέροχη βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.




Εξαιρετικός ήταν ο παλμός και η συμμετοχή του κοινού, σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως μεγάλος αριθμός θεατών παρακολούθησαν την εκδήλωση όρθιοι για δύο ολόκληρες ώρες.


Οι χορευτές με το κέφι και το μεράκι τους μας ταξίδεψαν στην Ελλάδα, μέσα από τα χορευτικά προγράμματα που είχαν ετοιμάσει οι χοροδιδάσκαλοι τους.




Όπως τόνισε και ο κ Μανδουραράκης στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχή όλων είναι να υπάρξει συνέχεια σε αυτή την πρώτη προσπάθεια, με τη συμμετοχή και άλλων σαμιώτικων συλλόγων, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη τη συνεργασία αλλά και θεάματα σαν αυτό που παρακολουθήσαμε όλοι μας.


Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές, τους χοροδιδασκάλους, τους υπεύθυνους στον ήχο και τον φωτισμό, σε όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή, καθώς και στον κόσμο που αφιέρωσε το σαββατόβραδο του για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.


Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες αφιερώματα με λεπτομέρειες και πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση.



Ο πολιτισμός ενώνει και η συνεργασία είναι αναγκαία..


Μπράβο σε όλους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.