Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Συμμετοχή χορευτικής ομάδας του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στις εκδηλώσεις της 6ης Αυγούστου στο Πυθαγόρειο

Ο Πολιτιστικός αναβρασμός του καλοκαιριού συνεχίζεται και σε συνδυασμό με τις αυξημένες υποχρεώσεις και δράσεις, έχουμε λίγο αφήσει τη συνεχή ενημέρωση του makisamos blog. Γ’ αυτό και σας παρουσιάζουμε με μια μικρή καθυστέρηση τη συμμετοχή χορευτικής ομάδας του ΧΟΡ.Ο.Σ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Αυγούστου στο Πυθαγόρειο της Σάμου.


Σας υποσχόμαστε σύντομα να αρχίσει και πάλι η συνεχή ροή άρθρων στο μπλόκ μας, μιας και οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι τόσες πολλές που πραγματικά όλοι θα εκπλαγείτε!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ευχόμαστε σε όλους.


Δελτίο Τύπου Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Χορευτική ομάδα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 6η Αυγούστου στο Πυθαγόρειο της Σάμου, την Κυριακή 06/08, σ’ ένα χορευτικό αντάμωμα που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου σε συνεργασία με τον Δήμο Σάμου.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συγχαίρει τους χορευτές και τον χοροδιδάσκαλο του για τη συμμετοχή τους αυτή, καθώς και όλους όσους ακόμη συμμετείχαν στη διοργάνωση.



Με αυτή τη συμμετοχή του ο ΧΟΡ.Ο.Σ ολοκλήρωσε τις φετινές καλοκαιρινές εκδηλώσεις για το νησί της Σάμου, ενώ η αυλαία του καλοκαιριού θα κλείσει με τη συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ικαρία στα τέλη του Αυγούστου.





Ραντεβού από τον Σεπτέμβριο, με την έναρξη των Τμημάτων Εκμάθησης Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Γαστρονομίας, Χορού Σάλσα, καθώς και νέων τμημάτων που θα ανακοινωθούν σύντομα, αλλά και πολλών δράσεων πολιτισμού που ήδη έχουν προγραμματιστεί.


Εκ του Δ/Σ

του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.