Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Συμμετοχή με χορούς του Πόντου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στις 15 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τους χορευτές μας που αν και απουσίαζα από το νησί, μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους χορεύοντας χορούς του Πόντου, σε εκδήλωση στην αίθουσα του Δήμου Σάμου.

Είμαι περήφανος για εσάς.


Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ που ακολουθεί:

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συγχαίρει τη χορευτική του ομάδα για την άψογη παρουσίαση χορών του Πόντου, στην εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων με τίτλο: «Θα παραμείνουμε απαθείς; Η γενοκτονία των Ποντίων», το απόγευμα της Δευτέρας 15 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου.



Συγχαρητήρια και στη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Καπετάν Λαχανάς’, καθώς και τους μουσικούς που συμμετείχαν στη διάλεξη από τον καθηγητή Ιστορίας κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, την οποία διοργάνωσαν ο ‘Σύλλογος Ποντίων Σάμου Παναγία Σουμελά’ και ο ‘Σύλλογος Θρακομακεδόνων Σάμου Εγνατία’, υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμου και της Αντιπεριφέρειας Σάμου.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση αυτή και εύχεται καλή δύναμη στο έργο των συλλόγων.

Εκ του Δ.Σ.


του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.