Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου στους Φούρνους

Ο καλοκαιρινός Αύγουστος μας προσανατόλισε σε υπέροχες εκδηλώσεις, όμορφες παραλίες και γενικά καλοκαιρινή διάθεση, και έτσι έμειναν πολλές από τις δράσεις μας εκτός χρονολογίου!!
Σιγά σιγά λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο makissamos blog όλες τις δράσεις που υλοποιήθηκαν.
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου, για τη συμμετοχή του στη ‘Γιορτή Μελιού’ των Φούρνων:


Παράδοση θεωρείται πλέον για το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου η συμμετοχή χορευτικής του ομάδας, στη ‘Γιορτή Μελιού’ που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Επιχειρηματιών Φούρνων.

Σαμιώτικη αντιπροσωπεία ταξίδεψε μέχρι το γειτονικό νησί, όπου για μία ακόμη χρονιά απόλαυσε την υπέροχη φιλοξενία των κατοίκων και των επιχειρηματιών των Φούρνων.

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου παρουσίασε χορούς από τη Σάμο, καθώς και χορούς από τη Μικρά Ασία, σε επιμέλεια του εκπαιδευτικού και χοροδιδασκάλου Μάκη Ευαγγέλου.




Τους χορούς από τους Φούρνους παρουσίασε το τοπικό χορευτικό σε επιμέλεια του κ. Άλκη Οικονόμου.



Στο τέλος της εκδήλωσης και οι δύο χορευτικοί σύλλογοι χόρεψαν από κοινού τον Ικαριώτικο, ενώ στη συνέχεια δώρα αντάλλαξαν η πρόεδρος του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου κα Σταματία Κρητικού με τον πρόεδρο του Συλλόγου Επιχειρηματιών Φούρνων κ. Δημήτρη Καρύδη, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.