Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η Πένυ Σκάρου στη Μαργαρίτα Ικαρίου και το Ράδιο Σάμος 102 Fm μαζί με τη ραδιοφωνική & μουσική ομάδα του «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, είχα την πολύ μεγάλη χαρά να παρευρεθώ στα στούντιο του Ράδιο Σάμος 102 και να παρακολουθήσω από κοντά τη συνέντευξη που έδωσε στη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Ικαρίου, η Πένυ Σκάρου.


Η Πένυ Σκάρου μίλησε για όλους και για όλα και παρουσίασε τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Όλα έχουν αλλάξει» και δεκατρία ολοκαίνουργια τραγούδια.
Η συνέντευξη στη Μαργαρίτα Ικαρίου συνέπεσε με την ημέρα που το νέο αυτό cd κυκλοφόρησε πανελλαδικά και μπορεί κανείς να το βρει στα δισκοπωλεία.


Τη συνέντευξη παρακολούθησαν και μαθητές του «Μαυρογένειου» ΕΠΑ.Λ Σάμου οι οποίοι συμμετέχουν στη μουσική ομάδα και την ομάδα ραδιοφώνου του σχολείου, οι οποίοι συζήτησαν μαζί με την Πένυ η οποία τους απάντησε στις απορίες τους σχετικά με τον κόσμο της μουσικής.
Μάλιστα οι μαθητές Παναγιώτης Μούτσος και Σωτήρης Κωνσταντάτος ως μέλη της μαθητικής μουσικής ομάδας έλυσαν τις απορίες τους σε θέματα φωνητικής, ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής.
Η Πένυ μίλησε για όλους και για όλα, στην Μαργαρίτα Ικαρίου, αναφέρθηκε στο ντουέτο με τον Στέφανο Κορκολή, ενώ ευχαρίστησε όλους τους σαμιώτες που τη στηρίζουν στο έργο της.


Της ευχόμαστε καλές πωλήσεις στο νέο της άλμπουμ και καλή δύναμη.

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε μέσα από το makisamos blog τα νέα τραγούδια της Πένυς Σκάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.