Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστίες του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Χώρας κ’ Ποτοκακίου «Η ΕΙΡΗΝΗ» για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία και υψηλή προσέλευση επισκεπτών ολοκληρώθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Παραμυθένια Χριστούγεννα στο χωριό της Χώρας» η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014.

Αναμφισβήτητα η επιτυχία αυτή οφείλεται στην ανταπόκριση όλων όσων με κάθε τρόπο συμμετείχαν στην ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση αλλά και στην ενεργοποίηση των εθελοντών που με την παρουσία τους υποστήριξαν τη διοργάνωση αυτή σε καθημερινή βάση.

Έτσι λοιπόν, ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει θερμές ευχαριστίες:

§   Στον Πολιτιστικό Φορέα του Δήμου Σάμου (ΔΟΠΟΝΑΣ) και σε εκπροσώπους του Κοινοτικού Διαμερίσματος Χώρας για την άμεση ανταπόκριση και υλική συμπαράσταση που μας παρείχαν.
§   Στον Κοινωφελή Οργανισμό Π.Ε.- SCHWARZ FOUNDATION για την υλική προσφορά του που συνέβαλε σημαντικά στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
 Στην κ. Δήμητρα Αξιώτη, καθηγήτρια ζωγραφικής και επικεφαλής της καλλιτεχνικής ομάδας που επιμελήθηκε τη διακόσμηση στο χριστουγεννιάτικο χωριό και στο χωριό του Άι-Βασίλη καθώς επίσης και για το συντονιστικό της έργο.
§    Στον κ. Μάκη Ευαγγέλου, δάσκαλο χορού για το θέαμα των παραδοσιακών χορών από ομάδες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων που μας προσέφερε με μεγάλη του προθυμία και ευχαρίστηση.
§       Στην κ. Κατερίνα Ζουμπούλη για το Face-Painting που έδωσε μια νότα χαράς σε μικρούς και μεγάλους με πολλή και ξεχωριστή αγάπη.
§   Στους τοπικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και ιδιαίτερα στον σύλλογο «ΜΕΛΙΣΣΑ» για τη συνεργασία και το σημαντικό έργο του κατά τη προετοιμασία της εκδήλωσης.
§      Σε όλους τους εθελοντές φίλους που μας απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους και μας στήριξαν με την παρουσία τους και με την υπερβολική προσφορά τους.
Ευχαριστούμε επίσης όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) για τη δημοσιοποίηση της πολιτιστικής μας εκδήλωσης αλλά και τη συμβολή τους στην προώθηση του πολιτισμού στον τόπο μας.

Ευελπιστούμε και του χρόνου να είμαστε όλοι εκεί για μια ακόμη πιο επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

                                           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.